Cambridge Audio DacMagic Plus

Digital naar Analogue converter

Het verbeteren van een legendarisch product is nooit eenvoudig, maar Cambridge Audio is teruggegaan naar het tekenbord om een nog praktischer DacMagic te ontwikkelen met aantrekkelijke nieuwe functies, draadloze verbindingen en, het belangrijkste van alles, nog betere audioprestaties.

DacMagic Plus neemt het digitale audiosignaal van uw PC, digitale iPod dock of TV, analyseert het en waardeert het op en zet het om naar analoog met behulp van een slim ATF2 algoritme. Het is flexibel en ondersteunt alle formaten. DacMagic Plus ondersteunt ook 24-bit data via USB zodat u van beter dan CD kwaliteit kunt genieten van ongecomprimeerde muziek op uw PC. Of upgrade je cd-speler simpelweg door deze met een optische kabel te verbinden met de Dac voor een betere digitaal/analoog omzetting.

De beschikbaarheid van muziek via de moderne mobiele apparaten is vandaag de dag eindeloos net als het controleren en afspelen van opgeslagen muziek; online muziek services als Spotify en Last FM kunnen nu worden genoten in geweldige HiFi kwaliteit.

Twin Wolfson WM8740 24-bit DAC’s in een dubbel differentiaal opstelling Nieuwe Anagram Technologies ATF2(TM) 24-bit/384 kHz audio up-sampling / jitter onderdrukking. Extra leverbare Digital Preamp functie voor directe verbinding met eindversterkers of actieve luidsprekers. 24-bit/96 kHz USB Audio 1.0 zonder driver 24-bit/192 kHz USB 2.0 met ASIO of kernel streaming functies. Asynchrone USB transfer voor zeer lage jitter Kiesbare digitale filters – lineaire fase, minimum fase en steep. Symmetrische XLR audio-uitgang en cinch uitgang. Twee 24-bit digitale ingangen (optisch en coax voor elk). Externe ingang voor een extra BT100 Bluetooth receiver voor het streamen van audio en upsampling van elk aangesloten Bluetooth apparaat. Ondersteunt hoogwaardige apt-X Bluetooth CODEC en ook standaard SBC Bluetooth CODEC

Close window