High resolution download

Welke aanbieders zijn er.

Wil je naar muziek luisteren in een veel betere kwaliteit dan via Spotify, Apple Music of zelfs de cd? Dan is de high resolution download misschien een optie. Hierbij een lijst van bedrijven waar je High Res audio kunt kopen.

Qobuz Onbeperkt muziek stream via QobuzStreamen in echte cd-kwaliteit. Meer dan 30 miljoen nummers. Complete repertoires. En de wereldprimeur: streamen in 24-bits hi-res. Online, onderweg en met hoge kwaliteit. Geniet van Qobuz met de beste hifimerken.Qobuz is ook marktleider op het gebied van 24-bits hi-res downloads. Alle repertoires en alle platenlabels — Qobuz heeft het grootste aanbod van hi-res muziek.

HIGHRESAUDIO is een downloadservice voor hi-res muziek met een diverse muziekcatalogus, alleen met 24-bits Studio Masters in FLAC-, ALAC- en DSD-indeling. HIGHRESAUDIO is de perfecte dienst voor audiofielen, muziekliefhebbers en mensen met digitale audiosystemen: in alle situaties waarin pure geluidskwaliteit van belang is.

Berliner PhilharmonikerAl meer dan 100 jaar worden er opnamen gemaakt van de muziek van het Berliner Philharmoniker. Met de oprichting van ons eigen label beginnen we aan een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het orkest. Met onze releases willen we een uitgebreide muziekervaring bieden die aan de hoogste technische en redactionele normen voldoet en die onze muziek uit verschillende perspectieven weergeeft. Op onze website bieden we downloads aan in 24 bits en tot 192 kHz, stereo en surround. De gebruiker kan kiezen uit WAV- en FLAC-bestandsindelingen.

Primephonic is een grensverleggend platform voor de beste klassieke muziek, met een ruim, uniek aanbod en een interactieve community. Audiodownloads van verschillende muzieklabels worden aangeboden in de indelingen WAV, FLAC en DSD.

Bleep selecteert muziek uit alle hoeken van de wereld, en laat u genieten van de beste muziek, ongeacht het genre, in de hoogst mogelijke kwaliteit, onder andere van een steeds groter wordende verzameling 24-bits mastertapes.

Cybele is een innovatief label voor klassieke en moderne muziek dat producties niet alleen op fysieke geluidsdragers levert, maar ook als hi-res downloads zonder kwaliteitsverlies in FLAC-indeling of pure DSD-indeling aanbiedt.

Gimmel Download en luister naar de klassieke vocale harmonieën van de Tallis Scholars, opgenomen in helder geluid met hoge resolutie door hun platenlabel Gimmel.

7digitalKies uit een van 's werelds grootste collecties van hoogwaardige opnamen. Wanneer u uw muzieknummers hebt gekocht, worden ze op een veilige plaats in de cloud opgeslagen die u via internet of een mobiele app kunt bereiken.

Close window